مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه و بازخرید در موقع اختلاس

سلام خسته نباشید ،من کارمند بانک بودم وبعلت واریز نکردن وجه مشتری به حسابشان در حدود 50 میلیون در سال 82 جرم اختلاس محکوم شدم که با جریمه در سال 92با پرداخت رد مال آزاد شدم و زمانیکه در زندان بودم از طرف سرپرستی یه چک دو میلیونی برام آورده بودند که شما بازخرید شده آید ولی من قبول نکردم و اعتراض کردم ،که تا الان هیچ خبری نشده و در ضمن 22سال سابقه کار داشتم ،لطف بفرمایید حق بیمه و وجه باز خرید من چطور میشه ومن میتونم بیمه خودم را ادامه بدهم محدود 62سال سن دارم ،خواهشمندم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری خود میتوانید ادامه سابقه را‌خویش فرما تادیه کنید و پرداخت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بانک اجازه بازخرید سر خود شما را ندارد و شما در صورتی که تعلیق از کار شده باشید مطابق انفصال از خدمت پس از آن برگشت به کار خواهید شد و کسی حق ایجاد مانع ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و تا حاصل شدن نتیجه شکیبا باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وضعیت کامل خدمتی شما بررسی شود