مشاوره حقوقی رایگان - تغییر درب آپارتمان

با سلام.
سوال من بابت یک شکل بودن درب واحد یک مجتمع می باشد.
با وجود این که تمامی واحدها درب ضد سرقت متحد شکل دارند، آیا واحدی میتواند درب واحد خود را به طور جداگانه از رنگ و طرح دیگر عوض نماید و در مقابل این کار آیا قانونی وجود دارد و یا هر کس به اختیار میتواند رنگ و طرح درب واحد خود را انتخاب نماید؟
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون تملک آپارتمان رنگ درب واحدها باید یکی باشد

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

برای دریافت جزییات سوال خود به قانون تملک آپارتمان ها مراجعه نمایید

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام، نمای بیرونی درب واحدها در آپارتمانها جزء مشاعات محسوب و طبق قانون تملک آپارتمانها، تغییر در آنها ممنوع است