مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی دست در تصادف

سلام، وقت بخیر.
چند روز پیش من با موتور بودم در سبقت از یک ‌ماشین که داشت میپیچید منحرف شدم و زمین خوردم در واقع ضربه ای به ماشین نداشتم. نه افسر آمد و نه آمبولانس گفتم حالم خوب هست و برو. کسی هم ندید این صحنه رو فقط دو نفر ما رو در حال حرف‌ زدن دیدند. من شماره اون آقا و فامیلی او را دارم و الان متوجه شدم‌ دست من شکسته است اما جواب من رو‌ نمیدهد. میخواستم ببینم دست من به جایی بند هست؟ میتونم از او دیه بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با طرح شکایت ومعرفی به پزشکی قانونی میتوانید شکایت خودراپیگیری نمایید