مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی به دلیل بدهی مالیاتی

با سلام.
بنده عضو شرکت سهامی خاص بودم. این شرکت در سال 91 یک پروژه ایی از شهرداری برمیدارد که بنده اون موقع نایب رئیس هیات مدیره بودم و بعد با اعضای شرکت به اختلاف رسیدیم و مدیر عامل را عزل کردیم و بنده مدیر عامل شدم و در پروژه ی برداشته شده امضای مدیر عامل قبلی هست. بعد دو نفر از اعضای شرکت که پروژه را گرفته بود تمامی پول پروژه را هم دریافت کردند و ما هیچ گونه پولی بابت این پروژه دریافت نکردیم. در سال 93 بنده سهام خودم را که 20 درصد هست به سایر اعضا فروختم و از شرکت بیرون آمدم. این شرکت باز در سال 94 پروژه برداشته و در این مدت اظهارنامه مالیاتی نداده است و الان اسم بنده را به عنوان مدیرعامل زدند. در حالی که سهام خودم را فروختم و آگهی تغییرات هم زده شده است. الان حسابم را به خاطر عدم پرداخت مالیات شرکت مسدود کردند. لطفا راهنمایی کنید چی کار باید کرد؟ ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع شما به دو بخش قبل از سال 94 و بعد از آن تقسیم می شود.
برای بدهی های قبل از سال 94 شما نیز مسئول هستید و باید در هیات حل اختلاف مالیات از خود دفاع کنید
برای بعد از سال 94 اگر شرکت اسم شما را به عنوام مدیر عامل رد کرده احتمالاً مرتکب جعل شده اند اما به هر حال موضوع باید دقیق بررسی و مدارک مطالعه شوند