مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کارت بانکی

سلام خدمت وکلای محترم. پدر من بی سواد هست و طی چهار سال کارت بانکی خود را به یکی از اقوام محل داد تا پول نقد از عابر بانک برای او بیاورد. ولی طرف هر بار 200 هزار تومان برای او می آورد و بلافاصله برای خودش کارت به کارت میکند. شکایت کیفری خیانت در امانت کردم ولی قاضی او را تبرئه کرد و حالا طرف میگوید از او طلب داشتم و دنبال شکایت حقوقی گرفتم. دو نفر هم شاهد دارم که حاضر هستند نزد قاضی سوگند یاد کنند که طرف از پدرم هیچ طلب نداشته است. آیا از شکایت حقوقی به حق خود میرسم؟ سپاس از وکلای محترم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با تقدیم دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه واسترداددوجوه بدست امده حق پیگیری برای شما متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید بله میتوانید به حق خود برسید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. عنوان شکایت را اشتباه کطرح نموده اید. برای بررسی دقیق بایستی رای و شکواییه شما ملاحظه شود. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.