مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه کلاهبرداری شده به حساب

سلام یک نفر ار کارت بانکی من که به صورت امانت دستش بود سوء استفاده کرده در سایت درج آگهی مبالغی به کارت من واریز شده وبعد فورا به کارت خود انتقال داده، من از او شکایت کردم وبه جرم خیانت در امانت و سوء استفاده از مال غیر محکومش کردم، حالا کسایی که کلاه سرشون رفته و پول رو واریز کردن از من شکایت کردن، چون پول به حساب من اومده من محکوم شدم که پول رو بهشون پس بدهم، حالا باید چی کار کنم درحالی کسی که کلاهبرداری کرده رو محکوم کردم، خواهشا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید عدم اطلاع و مشارکت را شما اثبات نمایید
راه حل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی در مهلت مقرر اعتراض نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام پرونده کیفری و شکایت شما باید مورد توجه و در پرونده دادخواست مطالبه وجه طلبکاران نورد لحاظ قرار گیرید
مشهد هستید درخدمتم

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

با سلام
نیاز به اطلاعات دادنامه ها هست، ولی قاعدتاً شخص کلاهبردار محکوم به رد مال است و اگر شما جزء شرکاء محسوب نشده باشید نباید به رد مال محکوم شوید‌.

موفق باشید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام شما باید پول اون افراد رو بپردازید و شما هم مبالغ خودتون رو از فرد مورد نظر بگیرین

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام. میبایست در دعوی حقوقی مطالبه وجه شکات با ارائه احکام کیفری محکومیت خیانت در امانت شخص سوم تقاضای جلب به دادرسی و محکومیت نامبرده را نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به مشاوره بیشتر دارد قابل حل شدن است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پیروی از حکم کیفری برای مراجع حقوقی لازم است. اگر حکم کیفری کلاهبرداری را دارید میتوانید در مرجع حقوقی از آن استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کلاهبرداری شما منتفی است اما می توانند حقوقی از شما مطالبه کنند و به استناد حکم دادگاه از طرف مربوطه مطالبه نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد حکمی که به نفع شما صادر شده است از خود به دفاع بپردازید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باستناد رای قطعی محکومیت خائن از شکایت های علیه خود دفاع نمایید