مشاوره حقوقی رایگان - درج شدن سن واقعی در شناسنامه

با سلام. اینجانب در تاریخ 78/06/31 متولد شده ام. آن زمان پدرم زمین بسیاری داشت که بدون هماهنگی با مادرم وقف کرد و دعوایی پیش آمد و از به دنیا آمدن من رضایت نداشتند و برای بنده شناسنامه نگرفتند و تا سال 82 که با همین ماه و روز ولی سال تولد در شناسنامه 82 درج شده است که بنده با همین تاریخ اشتباه تا الان تحصیل و امور خویش را انجام داده ام و لی الان به دلیل ازدواج و گواهینامه و کار و انجام خدمت، میخواهم سن واقعی در شناسنامه درج و اصلاح شود.
دارای حکم رشد هم هستم ولی پدر و مادر در قید حیات نیستند همچنین جد پدری.
دستور چه میفرمایید برای اقدامات همچین موضوعی؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام درخواست اصلاح شناسنامه را بدهید عند الزوم ارجاع به پزشکی قانونی و اگر شاهدی دارید ارائه دهید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما میتوانید دادخواست در این جهت تقدیم دادگاه نمایید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.