مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن

سلام وقت بخیر ببخشید من برای کاهش سن دادخواست دادم که شناسنامه متعلق به خواهر فوت شده ام بودکه والدینم برای من گذاشتن من خواهان اصلاح تاریخ تولدم بودم و دادگاه بدوی به نفع من رای صادرشد ولی ثبت احوال خواسته من رابه دلیل اینکه درمحل تولدم اقدام کرده بودم نه محل سکونت ودلایل بی منطق دیگرردکرد وتجدید نظر دلایل ثبت احوال راپذیرفت وحکم دادگاه بدوی رانپذیرفت و دوباره اقدام کردم ولی قاضی گفتن اول باید رای تجدید نظر راباطل کنید بعددادخواست بدید مگه میشه باطلش کردممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی دادنامه صادره است
رای دادگاه قابل ابطال نیست بلکه باید
اعتراض انجام گردد و رای نقض گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید دادخواست را در محل دادگاه صالح اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که دادنامه دادگاه تجدیدنظر مورد مداقه قرار گیرد.
رأی دادگاه قابل ابطال نمی‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود