مشاوره حقوقی رایگان - امضا . تهدید . ابرا

سلام وقت بخیر
شوهرم شش ماه پیش با تهدید از من دوتا امضا گرفت
که این امضا توی دوتا کاغذ A4 سفید بود و هیچ متنی نداشت
الان داریم توافقی جدا میشیم شوهرم از من میخواد ابرا رو امضا کنم ولی من راضی نمیشم شوهرم تهدید می‌کنه با اون دوتا کاغذ سفید که پایینش امضای من هست می‌تونه هرکاری انجام بده
آیا قاضی قبول می‌کنه با تهدید از من امضا گرفته؟ و اینکه اگه توی کاغذ متنی نوشته شده باشه که به ضرر من هست آیا میتونم دفاع کنم؟!
لطفاً راهنمایی کنید باید چکار کنم
خیلی ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت پر کردن سو استفاده از سفید امضا میتوانید شکایت کنید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. در صورت نوشتن متن روی برگ سفید میتوانید از ایشان شکایت کنید. در صورت اثبات قاضی سخن شما در خصوص اخذ امضا با تهدید را خواهد پذیرفت