مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر در صورت سابقه بیمه

با سلام و وقت بخیر. بنده دختری مجرد هستم و 12 سال سابقه بیمه تأمین اجتماعی دارم ولی میخواهم قطع شود و به بیمه پدرم وصل بشوم که بتوانم از مستمری پدرم استفاده کنم. چگونه باید اقدام کنم آیا می توانم از بیمه تأمین اجتماعی انصراف دهم؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در صورت سابقه بیمه قطع پرداخت حق بیمه مستمری پدر به دختر مستمری مستمری بازماندگان