مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

بسمه تعالی
سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر از الطاف پرمهرتان
با توجه به اینکه هیات تشخیص و هیات حل اختلاف حکم بازگشت به کار بنده (کارمند بانک خصوصی) را داده اند
بانک محترم از دیوان دستور توقف اجرای حکم را گرفته است
از طرفی بنده دادخواست ورود ثالث و لغو دستور را خواسته بودم که متاسفانه درخواست بنده را دیوان رد کرد
حال با توجه به اینکه اداره کار نیز هیچ تبادل لوایحی را به من نشان نمیدهند و بنده به عنوان ذینفع پرونده در جریان پرونده نیستم چگونه از رای بدوی دیوان اطلاع پیدا کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر
در خصوص پاسخی که فرموده بودین که به یکی از وکلا مراجعه کنم
در رابطه با سوال :
(( بسمه تعالی سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر از الطاف پرمهرتان با توجه به اینکه هیات تشخیص و هیات حل اختلاف حکم بازگشت به کار بنده (کارمند بانک خصوصی) را داده اند بانک محترم از دیوان دستور توقف اجرای حکم را گرفته است از طرفی بنده دادخواست ورود ثالث و لغو دستور را خواسته بودم که متاسفانه درخواست بنده را دیوان رد کرد حال با توجه به اینکه اداره کار نیز هیچ تبادل لوایحی را به من نشان نمیدهند و بنده به عنوان ذینفع پرونده در جریان پرونده نیستم چگونه از رای بدوی دیوان اطلاع پیدا کنم؟ باتشکر ))

بنده در شهرستان هستم و تا اون حد وکیلا توی شهرستان ما از مقررات دیوان اطلاع کافی ندارن
لطفا راهنمایی بفرمایین
با سپاس