مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت اقساط وام

باسلام. بنده وام از قرض الحسنه ... گرفتم.2 قسط از وام بنده عقب افتاده که خودم به عنوان وام گیرنده از اداره ام تعهد حسابداری گرفته ام و ضامن من هم تعهد حسابداری به بانک ارائه کرده است. بانک هم هی است ام اس اس پشت اس ام اس که پرونده شما به واحد قضایی ارجاع می‌شود و این حرف ها. اقساط بنده هم حدودا دو سوم پرداخت شده و قبلاً سر موقع پرداخت میکرد.
با توجه به ارائه تعهد حسابداری کسر حقوق، آیا بانک میتواند از طریق حقوقی طلب خود را دریافت کند این در حالی است که با ارائه نامه به اداره بنده میتواند از حسابداری اداره بنده مطالبات خود را دریافت کند. به نظر شما کدام قانونی و کدام غیر قانونی است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تعهد پرداخت کسر از حقوق بعنوان ضمانت بازپرداخت اقساط بوده است واصولا ومعقولا در صورت عدم پرداخت اقساط بهترین راه این است که از حقوق شما کسر گردد نه اینکه از طریق دادگاه وقضایی اقدام شود ولذا این موضوع بسته به نظر موسسه مالی دارد که از چه طریق وصول کند