مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده

عرض سلام و خسته نباشید‌ پدرم در حدود دو سال در جبهه های کردستان بود. که الان فوت شدن به دلیل ایست قلبی. مریض اعصاب و روان بودن مدارکی هم در بیمارستان اونجا داشتن با وجودی که ما کوچیک بودیم و خودشون هم بی سواد کسی پیگیری نکرد تا پارسال رفتم محل اعزام که با وجود پیگیری کارت ایثارگری صادر کردن ولی پرونده ی بیماریشون گم شده الان تکلیف چیه؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اثبات موضوع باتوجه به اینکه پدرتان فوت کرده بسیارسخت است،لیکن راه هایی وجودداردکه ازطریق بنیادشهیدقابل پیگیری است،خداباشهدامحشورش نماید