مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مجروحی جنگ

با سلام
پدر بزرگ من سال 61 در عملیات فتح المبین مجروح و جانباز شدن
الآن در قید حیات نیستن و مادربزرگم از هیچ حقوقی برخوردار نیست
امکانش هست که پیگیر پرونده باشن و حقوق دریافت کنن؟ و چه کاری باید انجام بدن که پرونده جانبازی به جریان بیفته؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله به امور ایثارگران مراجعه کرده و پرونده را باز نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی سر این خصوص به صورت حضوری مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به بنیاد شهید شهرتان مراجعه و مدارک خود را ارائه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر جانباز بوده که بنیاد شهید وظیفه دارد مستمری وی را به همسرش بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید جنبه اداری دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به شکل حضوری از طریق ارگان مربوطه تحقیق و تفحص بفرمائید‌.