مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز خودرو متوفی

با سلام.
اگر فردی قبل از فوت، امتیاز پیش فروش ماشین از شرکت خودروسازی را داشته باشد. در ابتدا انحصار وراثت انجام شده و در مرحله بعد بایستی فرم 19 دارایی پر شود یا تکمیل وجه ماشین انجام شده و سپس سند به اسم فرد فوتی زده شده سپس به دارایی جهت تکمیل فرم 19 مراجعه شود!؟
چون اگر سند زده نشده باشد، اداره دارایی 10 درصد مالیات بر ارث در نظر می‌گیرد چون حواله به عنوان امتیاز در نظر گرفته‌شده و مالیات بر ارث از نوع امتیاز 10 درصد می‌باشد ولی چنانچه ماشین سند داشته باشد فقط 2 درصد مالیات بر ارث در نظر گرفته شده است.
با تشکر.

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

با سلام
شخصی که فوت میشود دیگه شخصیت حقیقی ندارد تا سندی به نام وی صادر شود
به همین خاطر است که وکالت کسی که فوت میشه باطل میشود در قانون جدید مالیات مصوب 1395 مالیات طبقه اول(پدر و مادر و فرزندان و نوه های متوفی) ده درصد است مالیات امتیاز براساس نرخ روز توسط کارشناس تعیین میشود