مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اداره مالیات بر ارث

سلام .بنده یکی ازورثه مرحوم پدرم هستم،بعد از فوت پدر اموال ایشان را به اداره مالیاتی اعلام کردیم. یکی از اموال پدر دفترچه سهمیه نانوای کانتینر که درسال 1370شهرداری مکانی را برای پدر در نظر گرفته تا خدمات دهد و تعهد محضری به شهرداری تا هر وقت شهردار اعلام کرد پدر بدون هیچ عذری جمع اوری کند. سال1393پدر فوت کردن و مامور مالیات مبلغ2میلیارد تومان اعلام کردن با مراجعه در این چند سال مبنی بر اینکه مامور بابت سرقفلی این مکان مبلغ را اعلام نمود با مدارک و نامه شهرداری مبنی بر اینکه این مکان نه سرقفلی دارد و نه مالکیت و حق کسب به پدر نیز تعلق نمیگیرد را گزارش دادیم. ریdس مالیات شرق تایید و به مسئولین ابطال این رای را داد. وقت بعدی که به اداره مالیات رفتیم گفتن 300میلیون برآورد و رای قطعیست، تمام اموال پدرمان به400میلیون نمیرسد و در ضمن ماده صد برای تخریب از شهرداری آمده. حالا چگونه میتوان گفت مکانیکه ماده صد آمده و هیچ مدرکی مبنی بر مالک بودن این مکان وجود ندارد مبلغ مالیات را بپردازیم،با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به نام خدا و درود بر شما.حتما حضوری و با کلیه مدارک به وکیل مراجعه فرمایید.کامیاب باشید

یک وکیل

باید قرارداد پدر شما با شهرداری و آرای صادره مطالعه و بررسی گردد. مشاوره حضوری توصیه می گردد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر و مطالعه پرونده دارد