مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مغازه بعد از 23 سال تمدید

با سلام و خدا قوت
مستاجر یک باب مغازه استیجاریم 23 سال قرارداد ها را با افزایش درصدی توافقی تمدید نمودام ولی امسال با توجه با قرارداد شفاهی و افزایش درصدی و پرداخت 4ماه ان حالا موجر حکم تخلیه را اقدام و شورای حل اختلاف میگه باید یک ماهه مغازه رو خالی کنید دادراه چه چاره ای می اندیشد ممنونم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد شما مشمول قانون سال 1356 نیست و احتمالاً سرقفلی هم در کار نبوده است. لذا 23 سال حضور شما در این مغازه برای شما حقی ایجاد نمی نماید. متاسفانه چاره ای جز تخلیه ندارید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر از سال 76اکر قراداد داشته باشین راه داره تماس بگیرین در وقت اداری