مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در آزمون وکالت

با سلام بنده پرسنل ناجا هستم و میخواهم غیبت منجر به اخراج انجام دهم تا بتوانم در آزمون وکالت شرکت نمایم چون سازمان با ده سال سابقه مرا رها نمینماید و در صورت قبولی اجازه منفک شدن نیز نمیدهد آیا پس از اخراج و درج سابقه فرار از خدمت میتوانم در آزمون شرکت کنم و منعی ندارد.با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر فرار از خدمت منجر به صدور حکم کیفری علیه شما شود نمی توانید پروانه وکالت دریافت نمایید. از مدارک لازم برای پذیرش وکالت ارایه گواهی عدم سوء پیشینه است