مشاوره حقوقی رایگان - امضا شاهد در مبایعه نامه جعلی

با سلام شخصی یک مبایعه نامه تقلبی درست کرده و مدعی است که بنده ملک خودم را به او فروخته ام. پای این مبایعه نامه امضا دو شاهد وجود دارد. که یکی از انها پسر همین شخص سازنده مبایعه نامه میباشد ایا میتوانم از این شاهد شکایت کنم؟ به چه عنوان و چگونه؟ اگر راهنمایی بفرمایید سپاس گزار خواهم شد

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بدوا بایستی در مبحث مبایعه نامه جعل و بی حقی ایشان را اثبات کنید و سپس شکایت شهادت دروغ مطرح نمایید.