مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از کسی که از او چندین برگ سفید امضا با انگشت و داشتن وکالت کاری و داشتن دو شاهد شکایت کنیم.

با سلام. بنده با شخصی چند سال پیش در یه کاره مشترکی همکاری میکردیم (( مانند واسطه گری خرید گوسفند و بروکری )). و با توجه به کارهایی که بنده برای شریک خود انجام داده ام ، ولی وی حق بنده را به صورت کامل نمیداد ولی به بنده و برای جلب اعتمادم و اطمینان دادن مبنی بر اینکه قصد دارم پولت را که برابر با 2میلیارد است را بدهم ، چندین برگ سفید امضا با انگشت و یک وکالت کاری ، داده است. لازم به ذکر است در خصوص شراکتی که باهم داشتیم به بنده وکالت کامل اما به صورت کاری داده است. ولی الان بعد از گذشت دوسال همچنان پول بنده را نمیدهد. و در زمان دادن برگ‌ها به من گفت اگر پولت رو ندادم هر چیزی میخوای در برگه ها بنویس و از من شکایت کن. و درضمن مقداری دلار هم که برابر با 173/000 دلار بود هم از من قرض گرفت. که گفت یکی از همان برگ‌هایی و که بهت دادم ، بیار تا تعهد نامه ای بنویسم تا خیالت راحت بشه که این مبلغ هم بهت عودت میدهم. ولی تا الان هیچ اقدامی نکرده. الان من موندم با چندین برگ سفید امضا با اثر انگشت و پرداخت 173/000 دلار ( تازه در زمان دلار 3/000 تومان )) و یک وکالت کامل کاری که به بنده داده است و دونفر شهود مبنی بر اینکه کاملا در جریان موضوع بودند و گواه پرداخت پول و شاهد انجام کار برای وی بوده اند. . حالا آیا بنده میتوانم هرچه که بخواهم بنویسم در برگه و بر علیه وی اعلام شکایت کنم ؟ و آیا از لحاظ قانونی مشکلی ندارد ؟ و یا اون تعهد نامه ای که قبلا امضا و انگشت زده بود و بعدش روی همان تعهدنامه بابت عودت پرداخت قرضش تعهد داده ، ایا الان می‌توانم از او شکایت کنم. یا اگر برگه تعهد نامه ای که اول سفید امضا بود و بعدش خودش تایپ کرد در آن که به بنده بدهکار است ، ایا ارزش دارد ؟ یا آیا در جلسه دادگاه برای کارشناسی خط که بعد از امضا تایپ شده است ، برایم مشکلی پیش نمی اید ؟ چون واقعا به ناحق نزدیک بر کل 4الی 5 میلیارد من دست وی میباشد و از عودت آن امتناع میورزد. آیا میبایست در دادگاه بگویم که سفید امضا بوده و بعد خودش تایپ کرده روی همان ؟ و در نهایت چه چیزی بهتر است نوشته شود که زودتر نتیجه بگیرم و از لحاظ قانونی هم مشکلی نداشته باشد. و یا توسط متخصصین کارشناس دست خط برایم مشکل پیش نمی اید ؟ یا حق رو‌به او بدهند.؟ البته این موضوع که تعهد داده، بازم مال دوسال پیش بوده. یعنی از تعهدش دوسال میگذره. ایا بازم قابل تشخیص هست ؟ و اگر هست راه حل چیست؟. واقعا روا نیست که پول من اونم اینطوری به ناحق خورده بشه.
از وکلای محترم خواهش میکنم که یه راه حل خوبی جلو پایم بگذارند. در نهایتم حضوری میرسم خدمتتون. فقط بدونم باید چکار کنم؟
درضمن جز مدارک فوق و یا چندین پیامک چیزه دیگه ای ندارم. چون در اصل پولی که به من بدهکار است بابت بروکری بوده. و مقداریشم برای دلار بوده که اونم از دفتر کارم بهشون دادم. کمکم کنید لطفا. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا اقدام قضایی روی اسناد تعهد اور که خودشان نوشته وامصا واثر انگشت زده شده میسر است
ثانیا با توجه به مفصل بودن حریان اختلافات مالی شما واقدامات قضایی وراهکار مناسب پیشنهاد میگردد از مساوره تلفنی واستفاده از وکیل اقدام نمایید