مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل در معامله ملک

سلام و عرض ادب
در سال نودو پنج ملكى را به قيمت ٢ ميلياردو هفتصد بنام همسرم خريدارى كردم. فروشنده مدعى بود كه ملك فاقد مشكلات قانونى است و بدواً قولنامه در روز جمعه در منزل تهيه و به امضاء رسيد ، بخشى از ثمن معامله بصورت خودرو به ايشان پرداخت شد و مابقى در روز ادارى شنبه با دريافت چك بانكى بنام ايشان در محل بانك و هربار مشخصات اسناد در قولنامه اضافه ميشد و مبلغ ١٥٠ ميليون تومان را مشروط به اخذ پايان كار به روز نموديم. در اضافه شدن متن به قولنامه ها توسط بنگاه معاملات و شهود بعد از امضا هاى انجام شده اى كه در روز تعطيل صورت گرفته بود ، در انتهاى متنى كه قبلاً در قولنامه عنوان شده بود كه مبلغ ١٥٠ تومان بعد از اخذ پايان كار به روز به ايشان پرداخت ميشود ، تقاضا نموديم كه اين جمله تاكيدى هم مرقوم شود و <<تحويل اين سند در ازاى مبلغ ١٥٠ ميليون تومان است>> . فروشنده كه ٢٠٠ مترمربع مازاد ساخت و خلافى داشت بايد بيش از اين مبلغ رو براى به روز شدن پايان كار ميپرداخت و بجاى عمل به تعهدش شكايت كرد و وجه ١٥٠ ميليون را مطالبه كرد و ادعا كرد كه جمله تاكيدى در قولنامه وى نيست و كارشناس استكتاب هم ادعا كرد كه اين جمله بعداً و توسط املاكى اضافه شده و جمله مذكور در انتهاى قولنامه ايشان بدليل جابجايى ورقه ( طبق نظر كارشناس ) ديده نميشه ساير متون اضافه شده هم در نسخه ايشان دو الى سه سانت و روى نوشته هاى ديگر و جابجا درج شده ى كاربنى است كه البته به نظر من جمله تاكيدى ماهرانه پاك شده ولى دادگاه حتى در تجديد نظر باتوجه به مفاد قولنامه ايشان را محكوم به اخذ پايان كار نمود .
اكنون براى اعمال فشار عليه همسرم ادعاى جعل مطرح كرده و اين درحاليست كه اولاً اعم از خودم و بچه هام و برادر همسرم و دو نفر املاكى هم شاهديم كه جعلى صورت نگرفته و هم رسماً و مكتوب بنگاه املاك به مقام قضايى موضوع وجود اين شرط مورد قبول طرفين را اعلام نموده.
ضمن اينكه اصولاً راى دادگاه هم بدون درنظر گرفتن اين جمله تاكيدى و باتوجه به مفاد محرز بيعنامه صادر گرديد. ضمن اينكه همواره محرز و مسلم است و ما نيز موضوع اضافه شدن خيلى از متون ( مثل مشخصات چك بين بانكى و اتومبيل و ... ) منجمله همين متن مورد ادعاى شاكى رو بعد از روز جمعه كه طرفين امضاء نموده اند را ابداً تكذيب نكرديم ولى ادعا مرديم كه با توافق طرفين و توسط بنگاه معاملات انجام شده بوده .
ضمناً بنگاه املاك مدعيست كه فروشنده نسخه مبايعه نامه متعلق به بنگاه را امانت گرفته ولى عودت نداده .
بهرحال ديروز شكوائيه خود را مبنى بر جعل به دادگاه داده و فعلا تحت بررسى است .
نكته ديگر اينكه همسر من فقط امضا كرد و بقيه كارها را و صحبت ها رو من با فروشنده و بنگاهى انجام داديم و ابداً نقشى در اين موارد نداشته .
سوالم اينست :
آيا شكايت ايشان با توجه به راى قبلى دادگاهى كه به نفع ايشان راى نداده
و با توجه به شهادت من و فرزندانم و برادر همسرم و اقرار مستند. و مكتوب بنگاه املاك و همكارش و محرز بودن اينكه فروشنده بعد از ناكامى از طرح شكايت اوليه خود و به قصد تحت فشار قراردادن ما اقدام به اين شكايت كرده ،
به جايى خواهد رسيد كه موجب مشكلاتى براى همسرم بشود كه مبتلا به سرطان پيشرفته هم هست ( اين سرطان از دو سال قبل از خريد ملك وجود داشت و من براى ايجاد آرامش روحى و اميد به بقاى زندگى او اين خريد را بنا به توصيه پزشک روانشناس انجام دادم و انصافاً هم موثر بوده ) ؟؟؟؟

از راهنمايى شما كمال امتنان را دارم

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام پاسخ درست نیاز مند به دیدن تمام مدارک و بررسی دقیق است