مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد رسمی و اداری توسط افراد عادی

باسلام من کارفرمایی را بخاطر عدم پرداخت حقوقم محکوم کردم و اموالشون رو توقیف کردم و ایشون هم بخاطر این کار من از من شکایت جعل ابلاغی که توسط مامور ابلاغ به کارخونه رفته انجام دادن و ادعا میکنن که من امضا ایشون رو پای ابلاغ زدم درصورتیکه من یک سال پبش از اون کارخونه اخراج شدم و ایشون خودشون امضا زدن و من راست دست و ایشون چپ دست هستن من چیکار کنم ایا میتونن ثابت کنن؟ ایا این چپ دست و راست دست بودن توسط کارشناسان قابل تشخیص است؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام. بله با کارشناسی خط قابل تشخیص هست و اینکه میتوانید با شاهد هم اثبات کنید در آن محل حضور نداشتین تا بتوانید ابلاغیه را امضا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت جعل امضا ، حتما
توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام کارشناسان متخصص امر جلب می توانند موضوع را بررسی و تشخیص دهند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام. بله قابل تشخیص خواهد بود و محکوم نخواهید شد. نگران نباشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بله با کارشناسی خط قابل تشخیص هست و اینکه میتوانید با شاهد هم اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله کارشناسی میشود وصاحب امضا مشخص میشود