مشاوره حقوقی رایگان - همسر موقت

با عرض سلام. پدر بنده از 9 تیر سال 1397 خانمی را به مدت 20 سال به عقد موقت خود در آورده اند. مفاد صیغه نامه بر اساس توافق طرفین بوده و در محضر ثبت شده است. ولی ایشان بعد از چند ماه ابراز نارضایتی کرده و درخواست تغییر شرایط مالی توافقی یا طلاق را داشتند. لازم به ذکر است ایشان اولین بار آبان سال 96 صیغه پدر شده و طی چند مرحله صیغه را تمدید نمودند تا یکدیگر را بشناسند و در صورت تفاهم با یکدیگر عقد دائم شوند که خانم ابتدا موافقت نکرده تا حقوق پدری خود را نیز داشته باشد. در این مرحله در دی ماه 96 به مدت یکسال با خواست یک سکه از ایشان صیغه جاری شد. و بدون ذکر مسائل مالی در صیغه نامه ایشان ماهی 200-250 هزار تومان برای مخارج شخصی خود دریافت میکردند پس از آن نیز به دلیل بی احترامی و دعواهای بین ایشان بر سر مسائل مالی که خارج از توافقشان بوده ناراحتی داشتند و ایشان بعد از 4 ماه و نیم(اردیبهشت 97) یکبار جدا شد. پس از آن با تماسهای مکرر ایشان و خواهش برای بازگشت دوباره مجددا صیغه جاری شد که اینبار در تاریخ 9 تیر بود که به مدت 20 سال با مهریه 14 سکه تمام بهار. علاوه بر آن پدر بنده طبق توافق با ایشان مبلغ 500هزار تومان را هر ماه در تاریخ 9 تیر برای مخارج شخصی ایشان میپرداختند که در محضر قید نشده و طبق توافق ایشان بوده اما تاکید ایشان بر این بود که درصورتی این پول پرداخت میشود که فقط 2-3 روز در هفته در منزل پدری خود باشند و باقی هفته را در منزل پدر بنده با ایشان زندگی کنند. متن ذیل دقیقا متن نوشته شده در دفترچه صیغه نامه است.
صداق و امضای زوجین: تعداد چهارده قطعه سکه طلای تمام بهار آزادی رایج جمهوری اسلامی ایران که بر ذمه(این کلمه نامشخص بود) زوج دین است به زوجه بپردازد نحوه پرداخت صداق طبق توافق زوجین و رضایت و قبول زوجه بعد از اتمام هر سال از تاریخ ثبت زوج یک قطعه سکه طلای تمام بهار آزادی به زوجه میپردازد و زوجه طبق توافق و رضایت کامل این نحوه پرداخت را قبول نموده و حق هیچگونه اعتراضی نسبت به پرداخت مهریه ندارد. سایر شرایط: نحوه پرداخت صداق با رضایت و توافق زوجه بوده است و زوجه نسبت به نحوه پرداخت مهریه حق هیچگونه اعتراضی ندارد. زوجه تعهد نمود که در منزل زوج ساکن بماند.
بعلاوه طبق توافق بین خودشان قرار شد در صورت رضایت پدر از ایشان و ماندگاری ایشان در زندگی خانه ای در اردبیل را به صورت عمرا به نام ایشان زده. اما از مرداد ماه ایشان بنای ناسازگاری گذاشته و رویه گذشته را پیش بردند و خواستار افزایش مول ماهانه به یک میلیون تومان و زدن مالکیت قطعی خانه در تهران شدند و مجداد تنها دو روز در هفته و گاهی چند هفته منزل نیامدند. حال از 18 آذر به میل خود وسایل شخصی خود را جمع کرده و رفته است. به دفترخانه رفتن ایشان را اطلاع داده ایم‌. خانم نیز ما و دفترخانه دار را به کلاهبرداری و فریب متهم نموده است. در صورتی که تمام مفاد برای ایشان تشریح شده و با سواد نیز هستند و توانایی خواندن و نوشتن داشته و به میل خود و با آگاهی کامل شرایط را قبول کرده اند. و با وجودی که حق طلاق به ایشان داده شده برای طلاق اقدامی نکرده و زمانی که پدر به محضر رفته تا برای طلاق حاضر شود، گفتند به مسافرت میرم و نیستم‌ حال از نظر قانونی باید چه کاری انجام شود؟ و چه نتیجه ای دارد؟

پاسخ ها :

ازدواج موقت جدایی در ازدواج موقت بذل مدت در ازدواج موقت