مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادره اداره ثبت

بنده یک تیبا مدل 97 دارم که حدود 3 سال است در اسنپ فعالیت میکنم و هیچ درامد دیگری ندارم بیمه ازاد رد میکنم و 3 فرزند دارم که هر 3 اشتغال به تحصیل هستند و تنها راه درامد من همین خودرو هست همسرم بخاطر مهریه توقیف کرده من اعتراض زدم و مدارک کار در اسنپ رو پیوست زدم ولی رد شده الان فرصت اعتراض مجدد دارم میخاستم بدونم از چه قانونی میتونم استناد کنم و اعتراض بزنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید به رای اعتراض کرده و مجدداً به همین مدارک فعالیت در اسنپ اشاره نمایید ممکن است دادگاه تجدیدنظر بپذیرد. در محاکم در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد