مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه و توقیف خودرو

باسلام. همسر بنده مهریه خود را از طریق دفتر اسناد به اجرا گذاشته و دستور توقیف فیزیکی و سیستمی خودرو بنده را نموده ولی روز بعد رفته و رفع توقیف کرده و پرونده مختومه اعلام شده و پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شد و بنده ماشین را در تعویض پلاک به نام مادرم زدم و سند به نام ایشان صادر شد آیا فرار از دین نمی باشد و مشکلی برای بنده ایجاد نمی شود

پاسخ ها :

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
خیر جرم خیست
جرم فرار از دین صرفا بعد از صدور حکم قطعی امکان پذیره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به رفع توقیف از سوی همسرتان و اینکه فرار از دین در صورت صدور حکم محکومیت است بنظر مشکلی برای شما بوجود نمی آید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است
معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است
اما بنظر معامله صوری صورت گرفته است هرچند اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع تخصصا باید مورد توجه قرار گیرد تا پاسخ درخوری تقدیم شود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر فرار از دین کیفری محسوب نمیشه و نمی تواند شکایت کند.
می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که این موضوع خیلی زمانبر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به قصد فرار از دین باشد زوجه میتوانید دادخواست ابطال معامله صوری را دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فرار از دین خیر ولی امکان ابطال به جهت صوری بودن وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان ابطال انتقال به علت صوری بودن وجود خواهد داشت ولی جرم فرار از دین نمیباشد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود زمانی فرار از دین چه از جنبه حقوقی و چه از جنبه کیفری محقق خواهد شد که حکم قطعی صادر شده باشد و بعد از آن محکوم علیه اقدام به انتقال ماشین یا هر مال دیگری از خویش کند .