مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از نورگیر در آپارتمانها

ساختمان ما ده واحد است پنج 6واحد شمالی و پنج واحد جنوبی، واحد های شمالی تهویه ی آشپزخانه ی خود را در نورگیر باز کرده و مرتب بوی غذا در نورگیر وجود دارد با این حال این پنج واحد به این اکتفا نکرده و روی نورگیر و دور آن را با طلق های نیمه روشن گرفته اند و فقط دو پنجره کوچک باز گذاشته اند که هوا خوب تهویه نمی شود و به این اکتفا نکرده شبانه‌ روز و اگه و بی گاه دود سیگار و تریاک خود را در این نورگیر رها می کنند و من یکی از واحدهای جنوبی هستم که هرگاه می خواهم پنجره ی سمت نورگیر خود را باز کنم و هوای اتاق را تهویه کنم با انواع بوهای مختلف مواجه می شوم به طوری که مشمئز کننده است. برای مجاب کردن ان پنج واحد شمالی که روی نورگیر را باز کنند یا برای تهویه آشپزخانه خودشان لوله کشی کنند قانون چه می گوید؟

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام.شما میتوانید شکایت ممانعت از حق یا مزاحمت مطرح نمایید.سپاس

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با درخواست تامین دلیل دعوای مزاحمت را مطرح کنید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. دادخواست رفع مزاحمت مطرح نمایید.