مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ

یکی از همسایه ها که 4 واحد از 7 واحد آپارتمانهای اداری را در اختیار دارد به بهانه های واهی اعم از عدم حضور در جلسه های ساختمان برای انتخاب مدیر و سایر امور امنتاع کرده و از پرداخت شارژ نیز خودداری میکند به هرحال مجمع ساختمان بعد ار دو بار ارسال آگهی در واتس آپ و الصاق آن در ساختمان حهت جضور - جلسه تشکیل و بازهم ایشان حضور نیافتند و مدیر توسط 3 واحد دیگر انتخاب گردید و صورتجلسه تنظیم و امضا شد .ضمنا شارژ سالهای 96 و 97 طی حکم شورای حل اختلاف و اجراییه دریافت گردیده است.
با توجه به اینکه ایشان استمرار به عدم پرداخت شارژ را داشته اند ( حتی بعد از حکم دادگاه تا کنون ) امکان دریافت خسارت 2 برابری وجود دارد و آیا با توجه به اینکه مشاعات قابل قطع نیست آسانسور را میتوان قطع کرد؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر مطالبه طلب و‌حسارات تنها راه ممکن است