مشاوره حقوقی رایگان - عقد نامه

بعد از فوت همسرم عقدنامه من دست خانواده شوهرم میباشد آنرا خواستم ندارند (2ماه است شوهرم فوت کرده) آیا کاری به ضرر من انجام داده اند؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام با مراجعه به دفتر ازدواجتان رونوشت برابراصل شده را بگیرید

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

خیر با در دست داشتن مدرک نمیتوان اقدامی علیه کسی انجام داد شما میتونین از طریق ارسال اظهار نامه مدارک خودتون رو ازشون مطالبه کنین و اگر در حال حاضر جهت اقدامی نیاز فوری به عقدنامه دارین با مراجعه به دفتر ازدواج و طلاق زمان عقد تقاضای رونوشت از عقدنامه رو بدین