مشاوره حقوقی رایگان - امضای عقدنامه قبل از جاری شدن خطبه عقد

با عرض سلام
دختر خانم و آقا پسر 16 ماه صیغه بوده اند و یک روز مانده به عروسی و پس از دعوت میهمان ها و عقد نامه به امضا طرفین و کلیه شهود رسیده است و قبل از جاری شدن خطبه عقد خواهر داماد و برادر داماد مراسم را به هم می زنند و داماد رو با خود از جلسه خارج مینماید و تا 20 روز ایشان رو مخفی مینمایند حال داماد تحت فشار آنها میگه من دیگه ازدواج نمیکنم با این احوال با توجه به این همه آبرویی که رفته بنظر شما بنده چه کارهایی میتوانم انجام دهم لازم به توضیح است این عقدنامه امضا شده فعلا نزد دفترخانه است ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا صیغه عقد(ایجاب و قبول) جاری نشده عقد صورت نگرفته خسارات و هدایا قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عقد محقق شده است و تمام روابط مالی و روابط غیرمالی بین زوج و زوجه ایجاد شده است و آنها رسما و قانونا زن و شوهر هستند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عقدنامه را از دفترخانه بگیرید دادخواست نفقه بدهید فعلا

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اصراری به ادامه چنین رابطه ای نداشته باشید
و حقوقات مالی ناشی از این مراسمات را استیفا
دنبال زندگی جدید و فرد با شخصیت و محترم باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا زمانی که خطبه عقد جاری نشود قابلیت امضا ندارد و ازدواج صورت نگرفته اما خسارات و هدایا قابل مطالبه می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عقدی قانونا و شرعا صورت نگرفته است و در خصوص هدایا و هزینه های مربوطه می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عقدنامه ثبت شده باشد در این صورت بهتر است اگر قصد ادامه زندگی ندارید به صورت توافقی طلاق بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به مطالبه حقوق مالی خانم اقدام نمایید هدایا و ...قابل استرداد می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صرفا صیغه بودند فقط مهریه قابل مطالبه هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عقدنامه عقد موقت بوده و امضا شده داماد میتواند با بذل مدت آن را منحل کند و نیازی به طلاق نیست. اما اگر عقد دائم است در حقیقت آنها زن و شوهر اند و باید طلاق بگیرد و کلیه حقوق مالی و زناشویی بر عهده طرفین است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که ایا عقد نکاح شما منعقد شده است یا خیر

و سپس بر اساس آن اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر عقد نامه بصورت رسمی امضا شده میتوانید مهریه و سایر حقوق مالی را درخواست بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قبل از جاری شدن خطبه ی عقد ، امضایعقد نامه وجاهت قانونی ندارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطبه عقد جاری شده است کار تمام است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صیغه موقت بوده یا دایم باید اثبات نکاح شود