مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره در شرایط کرونا

سلام مالک آپارتمان کانادا است وکیل وی دوبار پشت قرارداد تمدید کرده امسال در خرداد شرایط دولت را پذیرفته در تیرماه با ارسال نمونه رهن و اجاره در سایت درج آگهی ... ابلاغ کرونا را قبول ندارد در حالیکه من با 25 درصدد آماده تمدید هستم حتی 12 درصد هم بیشتر. حالا ایشان بحث تقدم عرف بر قانون را مطرح و اعلام عدم رضایت کرده و میخواهد مکتوب اعلام کند. انقضای قرارداد اول شهریور است. و میخواهد به بهانه فروش که واقعی نیست درخواست تخلیه کند. آیا با پذیرش من با 25درصد و عدم حضور مالک در ایران گرفتن حکم تخیله امکان دارد؟ با سپاس.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
فروش ویا نیاز شخصی نیاز به اسناد ومدارک است وصرف ادعا کفایت نمیکند ولذا دعوی ایشان با وضعیت فعلی به نتیحه ایی نخواهد رسید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به علت وجود بخشنامه شرایط تخلیه در زمان کرونا میبایست موجر اثبات نماید که ملک بابت نیاز شخصی خود و یا خانواده درجه یک وی مورد نیاز است در غیر اینصورت در حال حاضر بخشنامه هرچند که برخلاف قانون هست اجرا میگردد.