مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام بنده رو در سال 93 درحالی که 17 سال داشتم مامور کلانتری بدون هیچ سند مدرکی به اتهام زاغ زنی و جاسوسی دستگیر کرد بعد از این که یک شب رو تو بازداشتگاه کلانتری سر کردم فرداش منو فرستادن دادگاه اوین اونجا قاضی بعد از پرسیدن چندتا سوال حکم تبرئه ام رو صادر کرد بعد فرستادم کلانتری که آزادم کنند الان سوال من اینه که آیا برای من سابقه ثبت شد یا نه البته کد ملی ام نداشتم و بعد اینکه آیا من میتونم از دست اون مامور کلانتری شکایت کنم ممنون میشم از پاسخگویی دقیق و راهنمایی تون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر سابقه ای نخواهید داشت خیر نمی توانید از مامور کلانتری شکایت نمایید