مشاوره حقوقی رایگان - گوشی مسروقه

با سلام. بنده یک ماه پیش رفتم داخل تعمیرگاه موتور سیکلت موتورمو تعمیر کنم به تعمیر کار گفت یه گوشی نوکیا رمخور دارم برا فروش ولی السیدیش شکسته میخوام بفروشم منم بهش گفتم گوشی مشکلی از خودته گفتم اره گفت کارتنش گم شده گفت اگه مشکلی بود بگو از من خریدی منم نمیدونستم فکر کردم مال خودشه خریدم السیدی اصلی خریدم براش و سیم کارت خودم را گذاشتم استفاده کردم تا دیروز یه نفر زنگ زد گفت من صاحب گوشی هستم از طریق شمارت اسمت اومده بالا منو همدیگرو میشناختیم گفت من میدونم تو خریداری کردی من بهش گفتم از کی خریدم
حالا در دادگاه کاری به دارن یا ندارن چون من نمیدونستم دزدیه لطفا جواب من بدین ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اثبات عدم داشتن سونیت و معرفی فروشنده