مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی در گذشته

سلام وقت بخیر من آقایی هستم 32ساله که از همسرم جدا شدم با یک فرزنده دختر که با منه. الان چند وقتی هست با خانمی آشنا شدم که اونم از همسرش جدا شده و دوتا بچه داره ما رابطه جنسی داریم و قصد ازدواج داریم میخوام بدونم میشه با آزمایش پزشک قانونی متوجه شد که این خانم جز من و همسر سابقش با کس دیگه ای رابطه جنسی نداشته؟؟ خودش هم راضی هست به این که بریم آزمایش بده. ممنون از شما که پاسخ میدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام امکان تشخیص این رابطه وجود ندارد. از آنجا که بی اعتمادی بین شما بسیار زیاد است که نمی توانید حرف ایشان را بپذیرید و از طرفی ایشان دختر باکره نیستند و ازدواج کردند و دو بچه دارند اما داشتن رابطه جنسی گذشته ایشان هنوز برای شما مهم است، پیشنهاد میکنم قبل از ازدواج حتماً به مشاور خانواده مراجعه نمایید.