مشاوره حقوقی رایگان - نرسیدن ابلاغیه دادگاه به دستم

باسلام پرونده ای داشتیم در دادگاه انزلی، حکم صادر شد برای واریز مبلغ جریمه فرمودند ابلاغیه پیامک میشه، پیام امد سامانه ابلاغ را دیدم نوشته بود ابلاغیه برای شما ارسال میشه ولی 10 روزه هنوز به دست ما نرسیده چیکار باید کنم مشکل ساز نمیشه یا برم مراجعه کنم پیگیری کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ام البنين  رضايي ولاشدي

ام البنين رضايي ولاشدي :

باسلام..سوالتان کمی ابهام داشت...درصورتی که مدت زیادی گذشته باشد و ابلاغی ارسال نشده...مجددا به سامانه رجوع کرده و روند پرونده را پیگیری نمایید درغیراینصورت باید حضوری مراجعه کنید..