مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق بخاطر اعتیاد

سلام من زن مردی شدم که قبلا اعتیاد داشته ولی ترک کرده بود موقع عقد از ایشون حق طلاق گرفتم الان من متوجه شدم که ایشون دوباره داره مصرف میکنه من 6 ماه که به عقد ایشون درامدم هنوز زیر یه سقف نرفتیم ولی من زن هستم یه مقدار پول داره که دست خودش نیست سهم ارث داره ولی به اسم برادر بزرگش هست بارها زبونی گفته شده که ارثیه هست الان میخوام اگر بشه توافقی طلاق بگیرم تکلیف مهریه چی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دریافت مهریه طلاق توافقی وکالت در طلاق اعتیاد شوهر طلاق مهریه