مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق شارژ واحد تعطیل موقت مجتمع تجاری

باسلام و روزبخیر. بنده از کارکنان یکی از مجتمع های تجاری، سینمایی هستم.
بدلیل شرایط کرونایی سینما برای مدت طولانی تعطیل بود. و در سال 99 در مجموع به مدت 3ماه امکان بازگشایی فراهم گردید. البته پاساژ نیز درم قاطع کوتاهی تعطیل بود.
ایا سینما در این مدت باید تمامی تعهدات خود از جمله حق شارژ (انتظامات، مدیریت، خدمات، تاسیسات) و همچنین تمامی قبوض مشترک (آب، گاز، برق) را به طور کامل پرداخت کند؟
باتشکر فراوان از راهنمایی ها و فراهم کردن شرایط پرسش و پاسخ از شما عزیزان.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می بایست حق شارز را پرداخت نماید هر چند استفاده ننموده باشد.