مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

آیا مالکانی که در ساختمان حضور ندارند و ملک خود را اجاره داده‌اند و در اجاره نامه قید شده باشد آپارتمان با مشاعات حق دارند در مورد پارک مستأجران در مشاعات تصمیم گیری کنند. مالکان بدون پارکینگ حاضر در ساختمان در مشاعات پارک میکنند. در کل تصمیم گیری درباره پارک در مشاعات با ساکنین است یا مالکین؟

پاسخ ها :

پارک خودرو مستاجر در مشاعات ساختمان پارک خودرو در مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان مستاجر