مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام سرباز سپاه بودم منطقه عملیاتی یا جنگی استان سیستان و بلوچستان حین خدمت به دستور فرمانده یگان با برگه ماموریت با موتور شخصی برای خرید یگان به سوپرمارکت سطح شهر رفتم موقع برگشت در کمین 4نفر اشرار مسلح باصورت کاملا بسته قرار گرفتم با شلیک 3گلوله از طرف اشرار به طرف بنده از ناحیه پای راست به شدت مجروح شدم الان یک سال 4ماه از زمان حادثه گذشته هیچ گونه اقدامی از طرف سپاه نشده با این پا هیچ دستگاه اجرایی نظامی بنده را استخدام نمیکنند1جانبازی تعلق میگیرد 2ایثارگری تعلق میگیرد 3ازکارافتادگی تعلق میگیرد کجا گزارش بدهم واسه حق حقوق جانبازی زودتر به نتیجه برسم راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
با مراجعه به دادگاه نظامي زاهدان و طرح دعوي مطالبه ديه اقدام كنيد
ضمناً شما علاوه بر ديه مستحق دريافت مستمري نيز هستيد