مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشی

سلام. من در سال 75 سرباز بودم و در حین انجام وظیفه مصدوم و قطع نخاع شدم. با 90 درصد از کار افتادگی 2500 میگیرم. و هیچ غرامتی هم ندادن. و در حال حاضر هزینه درمان و نگهداری سالیانه 3 الی 4میلیون. اونهم با کلی دوندگی و شرکت در کمیسیون پزشکی میگیرم. ایا حقوق من اضافه میشود. و یا هزینه نگهداری من چقدر است؟ حقوقم چقدر است؟

پاسخ ها :

ایمان صالح رمجیان

جناب آقای ایمان صالح رمجیان:

سلام‌و‌درود با عرض پوزش خارج از تخصص بنده هست ولی به نظرم شما بایستی اقامه دعوا کنید و‌دادخواست بدین

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم این موارد حقوقی نیست