مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در دوران کرونا

سلام. مالک من برای تمدید قرارداد در دوران کرونا با مبلغ 25 درصد افزایش موافقت نکرد و شکایت کرد و در شکایت عنوان کرده به دلیل نیاز شخصی ( در شهرستان زندگی می کند ) و درمان بیماری به منزل نیاز دارم. در روز تعیین شده در شورای حل اختلاف حاضر نشد و پرونده مختومه شد. میخواهم بدونم باز میتواند از راه دیگری حکم تخلیه بگیرد؟ چون وکیل گرفته و نیامدن او در روز تعیین شده به نظر طبق نقشه طراحی شده وکیل او بود. از این میترسم از راه دیگری داره حکم تخلیه میگیرد. چون اصلا آدمی نیست که با 25 درصد رضایت بدهد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
موجر مجدد می تواند دادخواست بدهد اما به نظر نمی رسد نقشه ای در کار باشد.
توصیه ما به مستاجرها این است که اگر مالکین توافق نمی کنند به فکر جابجایی باشند چرا که اگر یکسال دیگر هم در مورد اجاره بمانید و بعد با پایان کرونا بخواهید منزل جدید اجاره کنید دیگر خبری از 25 درصد افزایش نیست و ممکن است با اعداد نجومی برخورد کنید.
این واقعیت اقتصاد حال حاضر است و کسانی که خود را با آن وفق ندهند آسیب شدید خواهند دید.