مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل بدهی صاحب سند

با سلام و خسته نباشید.
بنده یک خودرو در سال 99 خریدم که بعد مدتی فهمیدم لیزینگی هست و بعد حدود یک سال اقساط پرداخت شده و سند آزاد شده است ولی در طی این مدت یک سال حکم توقیف خودرو به خاطر بدهی صاحب سند به شخصی که از ایشان طلبکاری دارد، اعمال شده و الان خودرو در توقیف هست و در زمانی که من از فروشند نفر دوم که خریدم حکم توقیفی نداشته و چند ماه بعد حکم توقیف از اجرای احکام مدنی صادر شده است. برای این که اقدام به رفع توقیف کنم باید چه کاری کنم و چه دادخواستی بدهم؟ آیا میتونم دادخواست فروش مال غیر بدهم چون در برگ سبز قید شد بدون اجازه حق فروش به غیر رو ندارد. آیا دادخواست جبران خسارت مدتی که در پارکینگ بوده رو میتوانم در دادخواست ثالث بدهم؟

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

با مدارک ماشین و مبایعه نامه به اجرای احکام مراجعه کنید که قبل از توقیف، ماشین و خریداری نموده ایددرخواست رفع توقیف بدید،در مورد خسارات دادخواست به طرفیت فروشنده بدید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید دادخواست اعتراض ثالث به دادگاه توقیف کننده خودرو بدهید و اثبات کنید که قبل از توقیف خرید انجام شده است