مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

با سلام دو سال قبل یه خودرو خریدم که من نفر سوم هستم خودرو را خریدم و ماشین سند و پلاکش به نام نفر اول هسته. که نفر اول بدهی بالا آورده و ماشین بنده چون پلاکش به نام اون اقا بوده توقیف پلاک خورده و من قولنامه خرید از نفر دوم دارم ، میشه لطفا راهنماییم کنید ، چکار باید بکنم ؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. شما دادخواست اعتراض ثالث اجرایی میدهید و قولنامه خود را ارائه میکنید و پس از صدور رای قطعی به نفع شما خودرو آزاد می شود. در صورت تمایل به تنظیم دادخواست توسط وکیل به شماره زیر پیام ارسال کنید .

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

اگر مبایعه نامه بین نفر اول و دوم را دارید و سابقه بیمه دو سال گذشته خودرو بنام شماست دلایلتان معقول است مستند به ماده 147 قانون اجرای احکام مدنی اعتراض ثالث اجریی رامطرح نمایید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر خودرو از اجرای احکام توقیف شده اعتراض ثالث اجرایی وارد پرونده شوید