مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه با تهدید

سلام. هشت سال است دخترم شوهر کرده و یک پسر 4 ساله دارد. یک ماه پیش شوهر او با تهدید، رعب و ایجاد وحشت یک خانه قولنامه ای 64 متری با فروش طلاها و وام 25 میلیون از بانک، به اسم خودش خرید و به اسم خودش قولنامه کرده است. همچنین بخشودگی مهریه، گرفتن چهار فقره سفته و اذن ازدواج مجدد با تهدید از دخترم گرفته است. خواهش میکنم راهنمایی کنید چون دخترم دارد افسرده میشود و همیشه در عالم افسردگی به سر میبرد.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پرسش شما چیست؟ ایا می توانید این موضوعات را اثبات نمایید؟ ادر اکثریت قریب به اتفاق امکان بازگرداندن مهریه وجود ندارد مگر اینکه اکراه شده باشند و اکراه را اثبات نمایند.شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.