مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام من به تهدید همسرم نوشتم با اثر انگشت وامضا که مهریمو گرفتم. بعد از چند سال که اختلاف بینمون اوج گرفت مطالبه مهریه کردم طبق همون نوشته نتونستم مهریمو بگیرم رای ب نفع همسرم صادر شد اعتراض زدم. دادگاه تجدید نظر شاهد خواست از همسرم. الان نمیدونم برای من ابلاغیه اومده حضور جهت اخذ توضیح و مواجهه حضوری متوجه نمیشم لطفا راهنمایی کنید ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید و اعلام نمایید سند مذبور تحت اکراه و اجبار از شما اخذ شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در زمان مقرر ، در دادگاه حضور پیدا نمایید

و در مورد ادعای خود دفاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در جلسه دادگاه حاضر شوید و اگر دفاعی دارید اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع سنگینی بوده بهتر بود از وکیل کمک میگرفتید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
باید حضوری به شعبه ی رسیدگی کننده مراجعه نمایید و توضیحات خود را ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه تجدیدنظر حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یعنی با طرف مقابل دعوا رو در رو میشوید.