مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ناجا در صورت انصراف

سلام.
بنده سال 99 به آموزش ناجا رفتم ولی در بدو ورود پدر و مادر من دچار بیماری کرونا بودند و خودم هم مشکوک به کرونا بودم و در آموزشگاه در قرنطینه بودم.
پدر که جانباز هست و مادرم که مریض بودند و حال ایشان وخیم شد و من به دلیل این که برادری ندارم و خواهرم هم خارج از استان محل سکونت می باشد باید پدر و مادرم را به دکتر میبردم. موضوع را با آموزشگاه در میان گذاشتم ولی مرخصی بابت انجام این کار ندادند.
حال با توجه به این که هنوز یک سال از انصراف من نگذشته است و با توجه به این که بیماری خانواده ام موجب انصراف من شده است، میتوانم به خدمت بازگردم؟
اگر راه حلی وجود دارد لطفا راهنمایی کنید.
آیا شکایت به دیوان عدالت فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ناجا انصراف از خدمت ناجا بازگشت به ناجا بازگشت به خدمت