مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

در حین ماموریت تصادف کرده وبا رای شورای عالی بانشست شده ام مجددا کمیسیون رفته وبا تعیین سطح شورا رای به بازگشت داده نیروی انسانی رای رو نپذیرفته به دیوان شکایت کردم به نفع من رای داه حالا نماینده حقوقی ناجا اعتراض کرده لایحه دفاعیه می خوام راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تنظیم لوایح بابد از قسمت مربوطه در سایت اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جهت لایحه فوق بهتر است از طریق دادراه تماس بگیرید تا راهکار قانونی خدمتتان ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید لایحه خود را تنظیم و به شعبه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید قسمت پایین سایت می‌توانید درخواست خود را ثبت نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به بررسی بیشتر پرونده شماست. در صورت تمایل درخواست تنظیم لایحه دفاعیه در سایت بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
گزینه مربوطه را کلیک نمایید تا به احدی از همکاران وصل شده و برای شما لایحه ای تنظیم کنند

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
برای تنظیم لایحه حتما از خدمات وکیل استفاده کنین،با این اطلاعات و اینحا که نمیشه لایحه نوشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای تنظیم لایحه از طریق سایت دادراه اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق همین سایت درخواست خود را ثبت نمایید وکلایی که در این خصوص تخصص داشته باشند با شما هماهنگ خواهند شد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام در لایحه تمام شرایط خود را کامل وجامع بنویسید و درصورت نیاز تماس بگیرید تا راهنمایی کنم