مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا با فاکتور

سلام، وقت بخیر.
من و همسرم میخواهیم جدا شویم و طلاهایی که برای او خریدم از جمله سرویس عروسی که حدود 100 میلیون قیمت آن هست را میگوید این ها رو برای من خریدی و برای من هست.
به او میگویم این طلاها رو میفروشم به عنوان پیش قسط مهریه 100 میلیون به تو میدهم.
با دعوا درگیری طلاها رو به خونه مادرش برد.
فاکتور طلاها رو هم دارم. چی کار میتونم بکنم؟
آیا میشود طلاها رو پس بگیرم؟
یا میشود معادل قیمت آن به عنوان پیش قسط مهریه حساب کنند که باز پیش قسط سکه ندهم؟
ممنون

پاسخ ها :

پس گرفتن طلا با فاکتور پس گرفتن طلا از همسر دادن طلا به جای مهریه مهریه