مشاوره حقوقی رایگان - استخدام افسری در صورت سابقه زندان اعضای خانواده

سلام. پدر و مادر من از یک سالگی من طلاق گرفتند و این که پدر من از همون موقع معتاد بوده و چند بار دستگیر شده و چندین بار فرار کرده است. 7 سال که گذشت بالاخره او را دستگیر کردند و دیگر فرار نکرد و الان هم 12 سال میگذرد و حدود 20 سال دیگر حبس دارد. البته قبل از آن هم محکوم به اعدام بود و بعد هم حبس ابد شد.
من میخواهم افسری بخونم آیا مانعی برای من وجود دارد؟

پاسخ ها :

استخدام افسری در صورت سابقه زندان اعضای خانواده استخدام دانشگاه افسری در صورت فرزند طلاق بودن استخدام افسری استخدام