مشاوره حقوقی رایگان - درج شماره تلفن بنده در پیام فیشینگ رایانه ای

سلام، اخیرا شماره تلفن منزل بنده را افرادی کلاهبرداری رایانه ای در پیام واتس اپ که برای شماری از مردم ارسال کرده اند - که لینک پرداخت از نوع فیشینگ و هک حساب بانکی داشته - بعنوان شماره پشتیبانی به دروغ اعلام نموده اند و مالباختگان با خط بنده تماس می گیرند. شماره واتس اپی که پیام جعلی را برای مردم فرستاده از تماس گیرندگان گرفتم. آیا اگر مالباختگان شکایت کنند بنده نیاز به اثبات عدم مداخله در این کلاهبرداری دارم؟ آیا بنده لازم است الان شکایت کنم، اگر بله تحت چه عنوانی شکواییه بدهم، چه شواهدی برای اثبات بی گناهی بنده نیاز است.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما باید شکایت نمایید کلاهبرداری اینترنتی از پلیس فتا