مشاوره حقوقی رایگان - پنجره رو به حیاط

سلام وقت بخیر
همسایه روبه رویی پنجره شون رو به حیط و سرویس بهداشتی ماست که گاهی بچه های کوچیکشون دیدم دید میزنن
میتونم ازشون شکایت کنم؟
خودشون که میگن پنجره بالاست نمیبینیم ولی خودم چندین بار دیدمشون که بچه کوچیکشون نگاه میکنه و این برای ما مشکله میتونم شاکی شم

با تشکر از پاسخ و راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
حدفاصل بین پنجره و دیوار شما باید دو متر باشد والا میتوان از طریق مراجعه به شهرداری درخواست مسدود کردن پنجره را خواست در غیر اینصورت میتوانید مسیر دید را با امثال حلب بپوشانید تا دید نداشته باشد